Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

5 λόγοι για τους οποίους δε χάνουμε βάρος

Αισθάνεστε ότι έχετε κάνει όλα όσα μπορούσατε για να χάσετε βάρος αλλά… ακόμα δεν έχετε δει αποτελέσματα; Για όλα υπάρχει μια εξήγηση. Δείτε τα λάθη σας και διορθώστε τα!
1. Επαναπαύεστε στην εύκολη μεταφορά
Παίρνετε πάντα το ασανσέρ, προτιμάτε τις κυλιόμενες σκάλες και παρκάρετε το αμάξι σας πάντα απ’ έξω από το σημείο που έχετε να κάνετε μια δουλειά. Με μια πρώτη ματιά, αυτές οι επιλογές δεν κάνουν καμιά διαφορά στην καθημερινότητά σας. Η αλήθεια, όμως, είναι άλλη. Αν επιλέγετε τις σκάλες στη δουλειά, στα ψώνια ή στο σπίτι σας μπορείτε να κάψετε, κατά μέσο όρο την ημέρα, έως και 225 ή περισσότερες θερμίδες. Σκεφτείτε πόσα τρόφιμα, όπως σοκολάτες, πατατάκια και καραμέλες τρώμε μέσα στην ημέρα. Τις θερμίδες από αυτά μπορείτε να τις κάψετε πολύ απλά αρκεί να περπατάτε πιο πολύ και να αποφύγετε το ασανσέρ και το αυτοκίνητο...συνέχεια

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια στο κρεβάτι

Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια στο κρεβάτι…. – τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει νέα βρετανική έρευνα καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει το «αδύναμο φύλο» να έχει ανάγκη από τέτοιου είδους τρυφερές περιπτύξεις.
Στην έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία στρωμάτων ύπνου Silentnight, διαπιστώθηκε ότι το ένα τρίτο των Βρετανίδων, όχι μόνο δεν ζητούν από τον σύντροφό τους να τις αγκαλιάσει αλλά παραπονιούνται ότι όταν εκείνος το κάνει δεν τους αρέσει. Συγκεκριμένα το 32% των γυναικών δήλωσε ότι δεν αντέχει τις αγκαλιές στο κρεβάτι, αλλά υποχρεώνεται να τις κάνει για να μην δυσαρεστήσει τον σύντροφό του.