Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κίνδυνος ηπατίτιδας στα κέντρα περιποίησης

Ο κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας μέσω αντικειμένων, όπως λίμες και βουρτσάκια νυχιών, δοχεία χεριών και ποδιών, ξυριστικές μηχανές και ψαλίδια,…. υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Αυτό ανακοινώθηκε στην ετήσια συνάντηση του Αμερικανικού Κολλεγίου Γαστρεντερολογίας (ACG) στις ΗΠΑ.
Τα μικρόβια που μεταδίδονται με το αίμα (π.χ. Ηπατίτιδα B και C) μπορούν να μεταφερθούν μέσω των εργαλείων πολλαπλών χρήσεων, όταν δεν καθαρίζονται και δεν απολυμαίνονται επαρκώς και τακτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Το Υπουργείο Υγείας της Virginia επισήμανε ότι οι κανονισμοί που ισχύουν για την απολύμανση επαρκούν για την πρόληψη της μετάδοσης εφόσον όμως εφαρμόζονται πλήρως.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τα παπούτσια μιας γυναίκας μαρτυράνε το χαρακτήρα της

Μπορεί για σένα τα παπούτσια να είναι κάτι απαραίτητο, για τις γυναίκες όμως… είναι το απόλυτο αξεσουάρ. Kι όπως λένε ότι για τους άντρες ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πότο που πίνει ή το ρολόι που φοράει, έτσι και… για τις γυναίκες όσων αφορά τα παπούτσια τους.
Αν φοράει αθλητικά
Πρόκειται για μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι της αρέσει, ξέρει τι θέλει, και φυσικά ξέρει και πώς να το αποκτήσει. Την χαρακτηρίζει η άνεσή της και η ενέργεια που ξεχειλίζει. Αν λοιπόν η κοπέλα που σου αρέσει φοράει αθλητικά καθημερινά και όχι μόνο στο πάρκο που πάει για τρέξιμο, τότε αυτό σημαίνει ότι την ενδιαφέρει η άνεση.
Συνεπώς είναι ένα άτομο που της αρέσει να δείχνει και το ενδιαφέρον της για τους γύρω της. Να έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι παθιασμένη με την θηλυκή της πλευρά. Αλλά νιώθει τόσο σίγουρη με τον εαυτό της που ξέρει ότι μπορεί να είναι λαμπερή ακόμα και με τα’ αθλητικά της...συνέχεια